Kaartverkoop Pearl Village en Zuidenveld gestart!

The Partysquad, DJ Martijn Biemans en PPM Band! hoofdacts

De kaartverkoop voor Pearl Village Festival (vrijdagavond 13 juli) en het Zuidenveldfestival (zaterdagavond 14 juli) in Dalen is gestart! Hoofdact van Pearl Village Festival is The Partysquad. DJ Martijn Biemans en PPM Band! zorgen voor het feest tijdens het Zuidenveldfestival (zaterdagavond). Ook kun je je aanmelden voor verschillende activiteiten van het Zuidenveld: Zuidenveldpubquiz, Copa del Zuidenveld (beachsoccer), de tuinkeuringen en kinderen voor de huisdierenkeuring.

Van 12 t/m 15 juli 2018 is ‘Dalen in z’n element’ want dan wordt het Zuidenveld in Dalen gevierd. Het is vier dagen lang feest. Er worden heel veel activiteiten georganiseerd op het festivalterrein ‘De Koekamp’ in het centrum van Dalen.

Kaartverkoop
Voor Pearl Village Festival (vrijdagavond) en het Zuidenveldfestival (zaterdagavond) kun je nu al kaarten kopen. Op vrijdagavond 13 juli gaan we knallen met Pearl Village Festival. Leef je uit bij de indoor mainstage of de nieuwe outdoor stage “de Huiskamer”. Dans op je favoriete guilty pleasures bij (regionale én nationale) bekende DJ’s en ervaar een nieuwe festivallocatie met heerlijke chill & food area’s. Kijk voor het volledige programma op de website www.pearlvillage.nl of via Facebook @pearlvillagefestival. Ook op zaterdagavond barst het feest los! Qmusic-dj Martijn Biemans, afkomstig uit Coevorden, en PPM BAND! de beste en gezelligste coverband van Nederland, zetten de tent op z’n kop! Kaarten voor Pearl Village Festival kosten: € 10,-. Kaarten voor het Zuidenveldfestival (zaterdagavond) kosten: € 15,-. Kun je niet kiezen? Groot gelijk! We maken het gemakkelijk voor je. Een passe partout voor beide avonden kost € 20,-.

Kaarten zijn te koop via www.pearlvillage.nl en via www.zuidenveld.com. Offline kun je vanaf half juni kaarten kopen bij Snijders Installatieservice bv Euronics (Hoofdstraat 46, Dalen) en bij  Agrarisch Centrum Snijders Jager (Middendorp 4, Wachtum) en tijdens het Zuidenveld op het festivalterrein. Bij de offline kaartverkoop is alleen pinbetaling mogelijk.

Tuinkeuring, huisdierenkeuring, Zuidenveldpubquiz, beachsoccer
Ook kun je je via de website www.zuidenveld.com aanmelden voor diverse activiteiten:
-Tuinkeuring: een onderdeel van het Zuidenveld is de Tuinkeuring. Heb jij een tuin waar je trots op bent? Meld jouw tuin dan aan voor de tuinkeuring (verlicht of onverlicht). Op 10 of 11 juli komt een jury langs om de tuin te keuren. Wie weet ga jij er met de eerste prijs vandoor!
-Huisdierenkeuring: basisschoolkinderen kunnen op zaterdag 14 juli tussen 10.00 en 12.00 uur hun huisdier laten keuren door een echte dierenarts.
-Zuidenveldpubquiz: wil jij samen met familie, buren, vrienden, jouw sportteam, zanggroep of anderen jouw kennis meten? Meld je dan aan voor de Zuidenveldpubquiz. De quiz is op zaterdag 14 juli van 15.00-17.00 uur in De Baander onder leiding van quizmasters Arnold en Edwin Hoogeveen. Deelname kost € 10,- per team.
-Copa del Zuidenveld (beachsoccer): voetballiefhebbers komen volop aan hun trekken tijdens het Zuidenveld. Op zondag 15 juli (9.00-16.00 uur) is er een open inschrijving voor het beachsoccertoernooi. Er zijn vier leeftijdscategorieën (6 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar, 13 t/m 15 jaar, 16 jaar en ouder). De winnaar van iedere categorie plaatst zich voor het NK Beachsoccer op 28/29 juli in Scheveningen. Deelname kost € 20 per team.

Meer informatie?
Kijk op www.zuidenveld.com of op www.pearlvillage.nl of op Facebook (@zuidenvelddalen of @pearlvillagefestival) voor meer informatie.

Zuidenveld
Het Zuidenveld is een vierdaags evenement dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Eén keer in de acht jaar wordt het in Dalen gehouden; dit jaar van 12 t/m 15 juli op het terrein ‘De Koekamp’ in het centrum van Dalen. In de andere jaren is één van de andere zeven Zuidenveldkernen aan de beurt: Sleen, Zweeloo, Oosterhesselen, Coevorden, Schoonebeek, Emmen en Odoorn. Het Zuidenveld is van oudsher een landbouwtentoonstelling en is inmiddels uitgegroeid tot een feest met een uitgebreid programma. Voor het uitgebreide programma en meer informatie kunt u terecht op de website: www.zuidenveld.com of op Facebook @zuidenvelddalen. Het belangrijkste van Zuidenveld is dat het een feest voor en door inwoners van het Zuidenveldgebied is!

Pearl Village Festival
Pearl Village Festival is opgericht door Jory Bosch en Frank Egberink. Twee hechte vrienden met allebei van jongs af aan enorm veel passie voor muziek en het organiseren van muziekevenementen. Van het DJ’en in de slaapkamer, tot het draaien op en organiseren van themafeesten in plaatselijke kroegen. Pearl Village Festival 2018 is de vierde editie. Wederom wordt het festival uitgebreid, mede door de samenwerking met het Zuidenveld. Opnieuw kunnen er een dubbel aantal bezoekers komen en voor het eerst is Pearl Village Festival ook op zaterdag. Join the Pearl!